Snelle levering
Gratis verzenden vanaf €50,00
Tevreden klanten 8.9/10 score
Veilig (achteraf) betalen

Muurstickers in de slaapkamer

Muurstickers in de slaapkamer

Naast het opleuken van een kinderkamer of babykamer met muurstickers, kan je natuurlijk ook je eigen slaapkamer een nieuwe look geven. Ben je uitgekeken op je behang of kleur op de muur? Lees dan eerst eens onderstaande door voordat je lastige klussen op de hals haalt zoals behangen of verven!

Inspiratietip: muurstickers voor op de slaapkamer

Bedenk eerst eens welke stijl of sfeer je wilt creëren op de slaapkamer. Romantisch, modern, abstract of juist niet. Pas hierop je kleurenpallet aan en maak een moodboard met afbeeldingen uit bijvoorbeeld magazines. Dit geef je een goede richtlijn bij het zoeken van de juiste materialen voor op de muren.

Controleer dan of de huidige muren in je slaapkamer geschikt zijn voor muurstickers. Dit doe je door op het volgende te letten:

    Er zit een matte verf op de muur
    De verf is al minstens 2 weken gedroogd
    De muur is glad en schoon

 

Twijfel je of jouw muren geschikt zijn voor muurstickers? Vraag dan een proefsticker aan--> Contact

Welke muurstickers zijn geschikt voor de slaapkamer?

Als blijkt dat jouw kamer eenvoudig een nieuwe look kan krijgen met muurstickers omdat de muren geschikt zijn, dan is er ontzettend veel keuze. Onze bestverkochte stickers voor in de ouderslaapkamer is die met inspirerende teksten

Een andere trend is dat je zelf een tekst kan opgeven en daar zelf een muursticker van laat maken. Zo heb je iets unieks in je slaapkamer wat je bij anderen niet zo snel zal tegenkomen. Je kiest zelf de breedte, kleur en lettertype van de tekst. 

 Houd je meer van kleur en fleurige elementen? Kies dan voor muurstickers van bloemen of vlinders. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze vlinders in 3-d te bestellen, waardoor je een mooi dynamisch effect krijgt op de muren. En als je echt niet kan kiezen, dan kan je al het boven genoemde met elkaar combineren ;-)

 

Groetjes,
Maura

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzenden

vanaf €50,00

14 dagen bedenktijd

Tevreden klanten

Score 8.8/10

Gratis rakel t.w.v. €3,95

Bij besteding vanaf €24,95