Snelle levering
Gratis verzenden vanaf €50,00
Tevreden klanten 8.9/10 score
Veilig (achteraf) betalen

Muurstickers met speciaal ontwerp

Muurstickers met speciaal ontwerp

Het assortiment muurstickers voor de baby- of kinderkamer is heel divers. Maar soms mis je nog nét dat ene design in je collectie. Het goede nieuws is dat we het dan kunnen laten ontwerpen. En dat is precies wat we gedaan hebben: voor onze webshop heeft Studio Kikor een prachtige en diverse lijn met muurstickers ontworpen met pandabeertjes.

Voor de babykamer of kinderkamer

De muurstickers met de pandabeertjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Zo heb je een muursticker met een of meerdere slapende pandaberen op een bloesemtak die in geen enkele babykamer zal misstaan. Ook de kleurrijke muurstickers met spelende pandabeertjes zijn zeer geschikt voor de babykamer. Is je kindje al wat groter, dan kun je kiezen voor een muursticker van een pandabeerkop, eventueel zelfs met daarin de naam van je kindje. En wat dacht je van een muursticker met een groeimeter, waarmee je precies kunt meten hoe groot je kindje is? Met deze muurstickers maak je van elke kinderkamer een pandaparadijs!

Maatwerk

Omdat deze stickers speciaal voor ons ontworpen zijn, kunnen we maatwerk leveren. Zo zijn er verschillende muurstickers waarbij je kunt kiezen welke kleur de takken van de bomen zijn en welke kleur de bladeren. Ook kun je de muursticker exact als het voorbeeld krijgen of juist in spiegelbeeld. We hebben een aantal standaardkleuren in het assortiment, maar zit jouw kleur daar toevallig niet bij? Dan kun je contact met ons opnemen voor de sticker in jouw eigen kleur. Zo krijg je voor elke babykamer een unieke muursticker en wordt jouw kinderkamer met deze speciale muurstickers helemaal naar je eigen smaak.

Voor elke kale muur

In de collectie zijn muurstickers met een prachtige bloeiende boom te vinden, met daarin enkele pandabeertjes. Natuurlijk kun je deze sticker in de kinderkamer of babykamer op de muur aanbrengen, maar zal ook niet misstaan in de woonkamer, bijvoorbeeld boven de bank. Of heb je een muur die wel wat verfraaiing kan gebruiken in de hal? Bij deze muursticker kun je weer kiezen welke kleur de bloesem in de boom heeft. Hou je van een bloeiende boom met witte bloesem of staat roze bloesem beter in je inrichting? De hele collectie is zeer geschikt voor de verfraaiing van alle kale muren in je woning.

Trots!

De muurstickers kunnen zoals gezegd ook in verschillende maten geleverd worden. Wil je een subtiele muursticker net boven het ledikant van je kindje of wil je er een die bij wijze van spreken de hele muur beslaat, alles is mogelijk. Wij zijn erg trots op deze prachtige collectie muurstickers en zijn heel blij met het ontwerp van Studio Kikor. En heb je onze ruime collectie bekeken maar mis je toch nog net dat ene patroon? Neem dan contact met ons op, misschien kunnen we net zo’n mooie lijn laten ontwerpen als we nu hebben laten doen met het assortiment muurstickers met panda’s.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzenden

vanaf €50,00

14 dagen bedenktijd

Tevreden klanten

Score 8.8/10

Gratis rakel t.w.v. €3,95

Bij besteding vanaf €24,95