Snelle levering
Gratis verzenden vanaf €50,00
Tevreden klanten 8.9/10 score
Veilig (achteraf) betalen

Muurstickers voor in je babykamer

  • Geplaatst op
  • Door maura
  • 0
Muurstickers voor in je babykamer

Het inrichten van een babykamer vinden toekomstige ouders vaak het leukste wat er is! Echter is zo’n kleintje een behoorlijke kostenpost. Je hebt ontzettend veel nodig en vergeet ook niet alle kleertjes, luiers en speelgoed. Het is daarom altijd goed om met de inrichting rekening te houden dat het een aantal jaren mee kan, zonder dat je elk jaar veel nieuwe spullen nodig hebt. De ideale oplossing hiervoor zijn babykamer muurstickers!

 

Basis in de babykamer

Net zoals voor alles, is een goede basis essentieel. De muren/vloer en de meubels vormen de grootste investering. Natuurlijk kan je de muren een pasteltintje geven in het geslacht van je kleintje. Of de muren behangen met een vrolijke print.  Bedenk dan wel goed of dit na 2 of 3 jaar nog steeds leuk is en goed past. Wordt het niet te kinderachtig? Past het bij het karakter van je kleintje? Uiteraard zijn er eenvoudige en goedkopere oplossingen!

 

Een babykamer met Muurstickers!

Wil je op een eenvoudige manier de muren opvrolijken of een bepaalde sfeer geven? Denk dan eens aan muurstickers voor in je babykamer. Deze stickers geven meteen een heel andere look en zijn makkelijk te bevestigen. Je kan een thema heel eenvoudig wijzigen als jij of je kindje er op uitgekeken is. Het laat geen sporen achter en zorgt ervoor dat jij niet in je vrije tijd muren moet gaan behangen of verven. Ideaal toch?

 

Thema stickers babykamer

Er zijn verschillende muurstickers verkrijgbaar. Wil je een stoere babykamer creëren? Kies dan bijvoorbeeld voor muurstickers van treintjes en auto’s. Toch liever een zachte en meisjesachtige look? Er is een groot aanbod in vlinders, bloemen en andere figuren. Daarnaast is de trend van het moment een leuke afbeelding van uiltjes. Ontzettend schattig en past in elke babykamer!

 

Persoonlijke favoriete stickers

Wat ik zelf altijd mooi vind is een neutrale babykamer en die met een paar focuskleuren een originele uitstraling geven. Mijn favorieten zijn de stickers met uiltjes met takken, ze zijn tijdloos en kunnen voor een jongen of een meisjeskamer gebruik worden. Daarbij vind ik het leuk om een groeimeter in dezelfde stijl in de kamer te plaatsen. Zo hou ik de lengte bij van mijn kinderen. Erg leuk om te zien dat ze ineens een groeispurt krijgen.

 

Groetjes Maura

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzenden

vanaf €50,00

14 dagen bedenktijd

Tevreden klanten

Score 8.8/10

Gratis rakel t.w.v. €3,95

Bij besteding vanaf €24,95