Snelle levering
Gratis verzenden vanaf €50,00
Tevreden klanten 8.9/10 score
Veilig (achteraf) betalen

Geruststellend licht met glow-in-the-dark

Geruststellend licht met glow-in-the-dark

In de herfst schijnt de zon overdag nog met regelmaat, maar ’s avonds is het vroeg donker. Vooral voor kinderen is dat even wennen: als ze naar bed gaan is de baby- of kinderkamer ineens gehuld in duisternis. Waar donker nooit een probleem was, lijkt jouw kindje ineens bang. De oplossing is glow in the dark muurstickers. Deze kunnen nét even een beetje geruststellende licht in de kinderkamer geven.

Wat is glow-in-the-dark?

Glow-in-the-dark is een verzamelnaam voor materiaal dat bewerkt is met fotoluminescerende pigment. Gedurende de dag neemt dit materiaal licht op, om datzelfde licht weer uit te zenden als het donker is. Langzaam dooft de opgeslagen en geabsorbeerde energie. Juist in deze tijd van het jaar wordt de kamer met glow-in-the-dark muurstickers dus gezellig verlicht als je kind naar bed gaat. En dat zonder gebruik te maken van elektriciteit! Net dit beetje licht werkt heel geruststellend. En is het al heel vroeg donker, dan laden de muurstickers op met het licht van de lamp. Terwijl jij je kindje voorleest, zijn de muurstickers bezig met opladen. En zodra de lamp uitgaat, geven ze prachtig licht.

Als in een sprookje

Glow-in-the-dark heeft een sprookjesachtig effect. Vooral als je voor bijvoorbeeld een babykamer muurstickers van een elfje of sterren uitkiest. Muurstickers met glow-in-the-dark sterren geven subtiele verlichting met een natuurlijk effect op de muur, waardoor je kind zich veilig voelt. Een sprookjesachtige sfeer creëer je ook met vlinders, hartjes of konijntjes. Jouw kindje waant zich een prins of prinses, in de wereld die je door deze prachtige muurstickers creëert. Overdag laat een echte prinses dat zien door in een weelderige prinsessenjurk door de kamer te paraderen, ’s avonds door weg te dromen bij de zachte verlichting van de glow-in-the-dark muurstickers. En natuurlijk mogen prinsen ook genieten van sprookjesachtige muurstickers.

Stoer verlicht

Kies je voor glow-in-the-dark muurstickers voor een stoere kinderkamer, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een muursticker van de maan. Waar de echte maan niet altijd goed zichtbaar en rond aan de hemel staat, is de glow-in-the-dark maan in je kinderkamer altijd op zijn mooist. Ook glow-in-the-dark stickers van sterren, planeten, raketten of ruimtedieren doen het erg goed in de stoere kamer. En hoewel jouw stoere zoon of dochter misschien niet snel toegeeft dat het bang is in het donker, zijn deze muurstickers zijn stiekem ook voor het stoere kind een geruststellend idee.

Glow-in-the-dark in andere kamers

Wist je dat je met muurstickers met glow-in-the-darkeffect ook andere kamers in je woning kunt decoreren? Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere lantaarnpaal in de gang? De lampjes in de lantaarnpaal geven de gang net een beetje verlichting, waardoor het niet compleet donker is. En een sterrenhemel is natuurlijk prachtig in de kinderkamer, maar waarom niet ook boven jouw eigen bed of boven de bank? Ook paardenbloemen in het gras doen het erg leuk in de woonkamer. Je kunt met glow-in-the-dark muurstickers kinderkamers, babykamers, woonkamers, eigenlijk alle ruimten in je woning decoreren. Want ook grote mensen houden niet altijd van donker…

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzenden

vanaf €50,00

14 dagen bedenktijd

Tevreden klanten

Score 8.8/10

Gratis rakel t.w.v. €3,95

Bij besteding vanaf €24,95