Snelle levering
Gratis verzenden vanaf €50,00
Tevreden klanten 8.9/10 score
Veilig (achteraf) betalen

Je kamer snel een andere sfeer geven met muurstickers

  • Geplaatst op
  • Door Maura
  • 0
Je kamer snel een andere sfeer geven met muurstickers

Heb je een saaie muur in de kamer, maar weet je niet zo goed wat je daarmee aan moet? Denk eens aan muurstickers. In een oogwenk heb je een hele andere sfeer in de kamer. En wil je die sfeer na verloop van tijd weer anders? Dan verwijder je de muurstickers en plak je er andere op. Met muurstickers heb je in een mum van tijd een hele nieuwe sfeer in de kamer.

Diversiteit

Vooral in de kinderkamer is het handig als je snel de sfeer kunt veranderen. Zo houdt je kindje nog van knuffelberen en zo is dat ineens te kinderachtig. Hoe handig is het dan dat je niet de hele kamer overhoop hoeft te gooien maar gewoon je kind nieuwe stickers uit laat zoeken? Wist je dat verwijderen van de stickers helemaal niet zo moeilijk is? Dus wil je kind het liefst de racewagens uit Cars op de muur? Geen probleem! Als het over twee jaar liever een landend vliegtuig wil, kan het ook. Voor relatief weinig geld creëer je snel en gemakkelijk een hele nieuwe look.

Verwijderen, hoe doe je dat?

Het ligt natuurlijk wel een beetje aan de ondergrond waar de stickers op geplakt zijn, maar is het een gladde muur, dan is verwijderen een fluitje van een cent. Je peutert een klein hoekje los en pakt vervolgens de föhn. Hiermee blaas je warmte op de sticker, waardoor de lijm zacht wordt. Je kunt de sticker nu eenvoudig verwijderen. Zijn er nog wat lijmresten, dan pak je de föhn weer en samen met een vochtige doek is de muur heel snel weer schoon. En zo is je muur weer klaar voor de volgende ronde: nieuwe stickers, nieuw uiterlijk!

Een blik in de spiegel

Muurstickers zijn overigens niet alleen geschikt voor de kinderkamer. Wist je dat je daar elke ruimte mee kunt opvrolijken? Heb je bijvoorbeeld een hele saaie gang, dan kun je met muurstickers heel snel de sfeer veranderen. Ook hier geldt: ben je de stickers zat dan plak je er wat anders op. Je kunt bijvoorbeeld helemaal gek zijn van een bepaalde spreuk en deze met muurstickers op de muur aanbrengen. Spreekt de spreuk je na een paar jaar eigenlijk helemaal niet meer aan, dan is het tijd voor een romantische gang met bloemen. Of een gang met vlinders. Wist je dat er ook muurstickers zijn met een spiegel? Reuzehandig, zodat je visite in de gang bij het jas ophangen nog even een blik in de spiegel kan werpen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzenden

vanaf €50,00

14 dagen bedenktijd

Tevreden klanten

Score 8.8/10

Gratis rakel t.w.v. €3,95

Bij besteding vanaf €24,95